
10 chodové degustačné menu
ARTE Restaurant
10 chodové degustačné menu
ARTE Restaurant
AMUSE BOUCHE
KVÁSKOVÉ PEČIVO S MASLOM
80 g/1, 7
CHAWANMUSHI
RAJČINA, LIGURČEK, FERMENTOVANÁ PAPRIKA
50 g /3, 4, 8
VIAJUR, Blanc de Blancs, 2022, Pro Rege
+ 15 €/5 g KAVIÁR OSETRA
ZUBÁČ
CUKETA, CHMEĽ, BEURRE NOISETTE
50 g /4, 7
MIRAVEL ROSÉ 2024, Côtes de Provence, FRA
“KAVIÁR”
PÂTÉ, RÍBEZĽA, TYMIÁNOVÝ MED
30 g/1, 3, 7
TEROLDEGO MOREI, Foradori – Alto Adige, IT
JAHŇACIE
ÚDENÝ ŠPENÁT, BAKLAŽÁN, KAMPOTSKÉ KORENIE
80 g/3, 7, 9
HERMITAGE 2013, M. Chapoutier – Rhône, FRA
+ 18€ /100 g/ 7
VARIÁCIA SYROV
ŽIHĽAVA A CITRÓN
30 g / 3, 7
MARHUĽA
TVAROH, LEVANDULA, PRALINÉ
60 g/1, 3, 7, 8
PETIT FOUR
40 g/3, 7, 8
AMUSE BOUCHE
KVÁSKOVÉ PEČIVO S MASLOM
80 g/1, 7
CHAWANMUSHI
RAJČINA, LIGURČEK, FERMENTOVANÁ PAPRIKA
50 g /3, 4, 8
TIBI, káva, pomaranč
TERINKA
CUKETA, CHMEĽ, BEURRE NOISETTE
50 g / 7
KOMBUCHA, biely čaj, čučoriedka
„KAVIÁR“
PÂTÉ, RÍBEZĽA, TYMIÁNOVÝ MED
30g/1, 3, 7
JABLKO, citrón, fenikel
SEITAN
ÚDENÝ ŠPENÁT, BAKLAŽÁN, KAMPOTSKÉ KORENIE
80 g/3, 7, 9
HROZNO, bubbles, VIAJUR
+ 18 € /100 g/ 7
VARIÁCIA SYROV
ŽIHĽAVA A CITRÓN
30 g / 3, 7
MARHUĽA
TVAROH, LEVANDULA, PRALINÉ
60 g/1, 3, 7, 8
ĽADOVÝ ČAJ, rooibos, medovka
PETIT FOUR
40 g/3, 7, 8
Uvedené ceny sú vrátane DPH a nezahŕňajú servisný poplatok vo výške 5% z celkovej sumy účtu.
Zoznam alergénov: 1. Glutén, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sója, 7. Mlieko,
8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sezam, 12. Oxid siričitý a siričitany, 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše.